Як правильно вибрати солярій

Хочете дізнатися як правильно вибрати студію засмаги або солярій? В першу чергу почитайте відгуки про ту студії засмаги, яку ви збираєтеся відвідати. Зверніть увагу на середню оцінку і на те, як багато часу пройшло з тих пір, як з’явилася перша оцінка. Не секрет, що в наш дуже просто купити будь-які відгуки на будь-якому сайті. Але якщо компанія досить довгий час працює, все її відгуки рівномірно розподілені по часу і середня оцінка висока (понад 4-х по п’яти бальною системою, а краще більше 4,5) — значить таким відгуками і такої компанії можна довіряти.

Як обрати солярій

Дуже важливо, щоб апарат мав нові лампи. Буває економія власників переходить всі межі, і лампи використовуються набагато довше встановленого терміну. Як наслідок — світло ставати тьмяніше, засмагати доводиться довше. І навіть є ймовірність отримати шкоду для свого здоров’я. Якщо у вас є досвід відвідування подібних закладів, ви зрозумієте нові або старі лампи використовуються. Або можна відвідати кілька студій засмаги і на собі відчути різницю.

Солярій буває вертикальний і горизонтальний. У кожного є свої переваги. У горизонтальному зручніше — під час сеансу ви лежите, а не стоїте. Але в горизонтальному ви торкаєтеся до поверхні, до якої до вас торкалися вже дуже багато людей. У вертикальному такої проблеми немає.

Чистота — дуже важливий фактор. Зверніть увагу, як адміністратор буде прибирати приміщення до вас або після сеансу. Особливо це важливо при відвідуванні горизонтального солярію. Якщо прибирають погано — обходьте цей заклад десятою дорогою.

Вартість. Часто буває, що на сайті вказана одна, дуже приємна ціна, а в реальності вона набагато більше. Будьте уважні, краще зайвий раз перепитати.

Соляріїв сьогодні у великому місті досить багато і вибрати є з чого, головне зробити правильний вибір. Якщо ви перебуваєте в Києві, можемо порекомендувати студію, яка відповідає всім необхідним вимогам. Ось ссилочка: http://www.number1.in.ua/salon/solyarii/zagar/

Оставьте комментарий